Terra Stúdió - Konyha és fürdőszoba szalon - Csempe, szaniter, akrilkád, csaptelep
  • Stúdiónk megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet, a teljeskörű bolti kiszolgálás mellett, a vásárlók részére nyújtott szaktanácsadásra.

 

 

Ezt a témát szeretnénk egy kicsi távolról megközelíteni.

Mi is észrevettük, hogy manapság a vásárlók egy boltban szeretnek egyedül, külső befolyásolás nélkül nézelődni, dönteni, sokszor terhes számukra, ha egy eladó állandóan a nyomukban van, megpróbálva hamar eladni valamit nekik. Ráadásul egy építkezés/felújítás során is olyan sok döntéssel, információval kell megbirkózni valakinek - aki amúgy talán életében egyszer-kétszer foglalkozik ezzel a területtel -, hogy egy fürdőszoba szakkereskedésbe érve szinte fellélegzik, hogy nincs körülötte senki, végre nyugodtan kiválaszthatja azokat a termékeket, amelyek majd sokáig láthatóak és használva lesznek, tehát a legfontosabb elemei lakásának, és hát mindemellett ez egy kicsit intim szféra is, amibe nem szívesen engedünk be bárkit.....

Azonban a csempe/járólap eladásban eltöltött évek alatt sokszor kiderült, hogy önmagában csak egy termék hirtelen eladása vagy megvétele a későbbi használat során nem hozza meg mindig a teljes megelégedettséget a vásárlók életében. A termékekről és lehetséges gyakorlati megoldásokról időben kapott helyes információk, szaktanácsok nagyon sokat segíthetnek már a vásárláskor, majd a kivitelezéskor, később pedig a mindennapokban is, hogy majd örömmel használjunk dolgokat évekig. Ezzel ellentétben figyelmen kívül hagyva mások hozzáértő meglátásait, véleményét, már rövid időn belül sok bosszúságot okozhat egy-két elhamarkodott döntés, ráadásul a lehetséges anyagi vonzatokról ne is beszéljünk.  

Ezért mi a tevékenységünk kezdete óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy próbáljuk meg, nem tolakodóan, de valahogy minél hamarabb megközelíteni vásárlóinkat, ellátni Őket a szükséges szaktanácsokkal, megkönnyítve ezzel számukra a legjobb döntések meghozatalát. Általában a vásárlás előtt nem is gondolják az ügyfelek, de a burkolatok, fürdőszoba felszerelések kiválasztása során, igen bonyolult, egymásra épülő és egymással összefüggő kérdések, problémák megválaszolása és megoldása a legfontosabb feladat, mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani vásárlóinknak tapasztalatainkkal, szaktanácsainkkal. 

Termékkörökre bontva felsorolnánk néhány témát amelyekre érdemes szóban is időt szánni

Burkolatok, csempék és járólapok:

- anyagösszetétel (...gresslap vagy nem gresslap...) ,csúszásmentesség, vastagság

- meglevő burkolatokra való burkolás

- padlófűtések szakszerű burkolása

- teraszok burkolása vízelvezetéssel

- diletációk beépítése

- burkolati élvédők összeválogatása 

Ragasztóanyagok, fugázók, burkolási segédanyagok:

- ragasztó és fugázóanyagok kiválasztása a célnak és az anyagi lehetőségeknek a függvényében

- anyagszükségletek kiszámítása

- alapozók és tapadóhidak szakszerű használata

- szigetelések kérdése vizes helyiségekben és teraszokon

- tisztító és impregnálószerek felhasználása

Kádak, szaniterek, csaptelepek, gépészeti berendezések:

- műanyag kádak különböző alapanyagokból ( nem minden műanyag kád acryl kád....!)

- kádak, zuhanytálcák beépítése, kádszegély vagy szilikon, láb vagy aláépítés (úgy tűnik egyre nehezebb jól beépíteni egy kádat, zuhanytálcát...)

- csaptelepeknél  a megszokott renszert vagy a falon belüli és kívüli egységekkel szerelt modernebb rendszereket válasszuk

- gépészeti és villamos berendezések kiállásainak meghatározása

 

  • 1