Terra Stúdió - Konyha és fürdőszoba szalon - Csempe, szaniter, akrilkád, csaptelep

Cégünk folymatosan frissülő adatbázisából segíti vásárlóit abban,hogy kivitelezéséhez minnél könnyebben találjon megfelelő szakembert.

 

 

Figyelemmel kísértük mi is, hogy az elmúlt években az építőipar kivitelezési része milyen nehéz helyzetben került. 

Sajnos az utóbbi időben a megrendelések száma drasztikusan lecsökkent, ezért a komolyabb szakemberek már régen "nyugat" felé vették a irányt, és hát valljuk be őszintén, nagyon sokszor a valódi szaktudás is hiányos, a szakemberképzés lelassult, elvesztette a 20-30 évvel ezelőtti tekintélyét. Emellett sokan a rendszerváltás után, igazi szakképzettség nélkül, kizárólag a jobb anyagi lehetőségeket szem előtt tartva választották ezt az iparágat megélhetésként, "...félreállva..." így legtöbbször munkájuk közben a megrendelők lelkesedése, pozitív hozzáállása elől.

Mi itt csak egy pár okot próbáltunk felvázolni annak a ténynek az alátámasztására, hogy miért olyan nehéz  valóban jó szakembereket találni manapság. 

Ennek ellenére Studiónk már régóta próbál ügyfelei építőipari munkáihoz megfelelő szakembereket biztosítani, felvállalva azt is, hogy így az elvégzett munka minőségéért minekünk is felelősséget kell vállalnunk. . 

Emellett az elmúlt időszakban sikerült több kapcsolatot kialakítani olyan megbízható, igényes mesteremberrel, akiket bátran merünk ajánlani a legnehezebb feladatok elvégzésére is.

Ezért vettük a bátorságot ahhoz, hogy munkakörönként rendszerezve létrehozzuk ezt az adatbázist, ahol vásárlóink, a mi személyes közreműködésünk nélkül tudják felvenni a kapcsolatot az általunk ajánlott és nyilvántartott szakemberekkel, megtalálva így kivitelezésükhöz azokat a "mestereket", akikkel reményeink szerint örömmel, megelégedve dolgozhatnak majd együtt. 

  • 1